Phyt's Naturo-Estetika®: edinstven pristop k lepoti

Phyt's Naturo-Estetika®: edinstven pristop k lepoti

Že od samih začetkov so izdelki za nego doma in kozmetičnem salonu temeljili na pristopu imenovanem Naturo-Estetika®.

To pomeni:
 - Naravni proizvodi v pravem pomenu
 - Naturopatska vizija – holistični pristop, ki kombinira zdravje in lepoto
 - Skrb za telo od zunaj in od znotraj s pomočjo prehranskih dopolnil
 - Okolju prijazna filozofija

Phyt's teži k tako-imenovani »kozmetiki po meri posameznika«, da bi s svojimi preparati zadovoljil potrebe vsakega posameznika in ustvaril popolno ravnovesje med lepoto, čutnostjo, učinkovitostjo in naravno lepoto.


Lepota in čutnost
Pri nas je lepota sinonim za zadovoljstvo pri vsakodnevni uporabi kozmetike. Naj si gre za kremno maslo za telo ali intenzivni hranilni eliksir, vlažilni serum ali lahko emulzijo za matiranje, vedno so teksture prilagojene potrebam kože: žametna tekstura za razvajanje ali lahka različica za tiste, ki potrebujejo čiščenje. Ko govorimo o dišavah rožni, sladki, sadni in začinjeni vonji, ki prebudijo čute in služijo kot dokaz naravni avtentičnosti.


Naravna avtentičnost
Rastlinski izvlečki, eterična olja, fito kompleksi z dokazano učinkovitostjo, visokokakovostna rastlinska olja in široka paleta rastlinskih sestavin – biseri, s katerimi nas je Mati Narava bogato obdarila. Že več kot 40 let, Phyt's črpa sestavine med plemenitimi darovi narave, da bi zagotovil najboljše za kožo.


Učinkovitost
Opiramo se na strokovno znanje in zapuščino. Nenehno raziskujemo in razvijamo formule, ki delujejo na lepoto. Nešteti testi, ki potrjujejo alkimijo med znanostjo, kožo in naravo. S pomočjo izurjenih rok kozmetičark, to ti rezultati še boljši.