Kavitacija

Kavitacija je razbijanje maščobnih celic s pomočjo ultrazvoka. Ko se želimo znebiti trebuha ali izoblikovati postavo, je to ugdna izbira, ki jo lahko uporabljamo na različnih predelih telesa, kot so:

  • zadnjica
  • trebuh
  • stegna

Priporočamo jo takrat, ko želite preoblikovati svojo postavo v popolno postavo ter ste fizično aktivni.

Zakaj fizično aktivni? Ker maščoba, ki jo razbijemo s pomočjo kavitacije, ostane znotraj telesa in jo je potrebno "pokuriti", kar je najlažje takrat, ko smo aktivni.

Paket 3 obiskov: 49€

 
 

Mineralno povijanje

Mineralno povijanje pomaga pri izločanju odvečne vode in odpadnih snovi iz telesa. To pa pomeni: izgubo kilogramov, zmanjšanje obsega in celulita, pripomore k topljenju maščob, zmanjšanju odpadnih snovi ali drugače rečeno razstrupljanje telesa, krepitvi ožilja in izboljšanju elastičnosti kože.

Mineralno povijanje je lahko samostojen tretma, lahko pa v kombinaciji s kavitacijo ali klasično masažo, da zmanjšamo nakopičeno maščobo ali pospešimo cirkulacijo.

Je odgovor na vprašanje kako hitro shujšati oz. zmanjšati obseg telesa. Z uravnoteženo prehrano in redno fizično aktivnostjo, lahko s pomočjo mineralnega povijanja zmanjšamo obseg telesa za eno konfekcijsko številko.

Paket 3 obiskov Mineralno povijanje: 95 €

Paket 3 obiskov Kavitacija+mineralno povijanje: 105 €

Paket 3 obiskov Kavitacija+mineralno povijanje+masaža: 115 €


 

  

 

Profile Image

Hruškasti tip postave

Maščoba se skladišči na predelu stegen in zadnjice, zastajanje vode je bolj pogosto, celulit pa izrazitejši. S pomočjo drenažnih tehnik pomagamo izločati tekočine in prečiščujemo tkivo. Pomembno je tudi ohranjanje čvrstosti kože.

Profile Image

Jabolčni tip postave

Maščoba se kopiči v predelu trebuha, zgornji del telesa je bolj čvrsto grajen, noge so običajno tanke. Celulit ja manj izrazit, pojavlja se kasneje. Cilj je zmanjšati zalogo nakopičene maščobe in prečistiti tkivo. Pomembno je tudi ohranjanje čvrstosti kože.

Profile Image

Mešani tip postave

Pojavljajo se značilnosti obeh tipov. Nakopičena maščoba se lahko pojavlja kjerkoli na telesu, celulit je običajno izrazit. Uporabljamo drenažo za izločanje tekočin, prečiščujemo tkivo, pospešujemo prekrvavitev in delujemo na čvrstosti kože.